Registracija

Registrujte novi nalog.

Ako ste već ranije registrovali nalog, ulogujte se.

Ukoliko ste ranije otvorili nalog preko Facebook-a ili Twittera prijavite se ovde. Otvaranje novih naloga na ovaj način nije više moguće.

Isprobaj igre bez prijavljivanja

Mozete anonimno probati sve igre, ali Vam se neće uračunati poeni. Izaberite linkove na vrhu stranice da igrate igre.Asocijacije

U igri asocijacije treba prvo rešiti četiri sporedne asocijacije, a zatim pomoću 4 dobijena pojma rešiti glavnu asocijaciju. Rešenje svake asocijacije je neki pojam na koji asociraju četiri pojma u njegovoj koloni. Na početku su svi pojmovi skriveni, i igrač otkriva jedan po jedan. Nakon otkrivanja svakog pojma, igrač dobija pravo da jednom pogađa glavnu ili sporednu asocijaciju. Za rešenje sporedne asocijacije se dobija 5 poena plus broj neotkrivenih pojmova u njegovoj koloni. Za rešenje glavne asocijacije se dobija 10 poena.

Odabir polja:

A1
 
B1
A2
 
B2
A3
 
B3
A4

Preostalo
vreme

150
B4
A
B
Glavno rešenje
C
 
D
C4
 
D4
C3
 
D3
C2
 
D2
C1
 
D1
Odustani

Kako se igra?

Levim tasterom miša vršite odabir željenog polja. Nakon otkrivanja pojma u nekom polju možete otvarati sledeće polje ili pokušati da pogodite rešenje neke od kolona ili glavno rešenje. U slučaju da pogodite rešenje neke kolone možete odmah nakon toga pokušati i glavno rešenje.

Tekst možete unositi sa karakterima ščćžđ ili sczdj, obe varijante se priznaju. Takođe nije bitno da li unosite tekst malim ili velikim slovima.

U slučaju da ne možete da pogodite rešenje, a ne želite da čekate odbrojavanje vremena do kraja, možete da izaberete opciju Odustani.

Vreme je ograničeno na 150 sekundi, a odbrojavanje počinje kada kliknete na dugme START. U slučaju da vreme istekne, računaju se samo rešenja koja ste do tada pronašli.

 

Stranica kreirana za 0.0064 sec.

Copyright © 2024